De Nederlandsche Bank

Functioneel consultant Dynamics CRM - Amsterdam

Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature

Plaatsingsdatum 30-08-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris minimaal € 2.700,-- en maximaal...
Functioneel consultant Dynamics CRM

Bijdragen aan een stabiele en goed uitbreidbare CRM implementatie als Functioneel consultant Dynamics CRM bij DNB

Jij hebt impact

Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Jij bent verantwoordelijk voor het configureren, uitbreiden en beheren van MS Dynamics CRM 2016. Dit wordt onder andere gebruikt voor het toezicht van DNB op de financiële sector. Bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit zetten we steeds meer in op het configureren van standaard Dynamics CRM componenten. Jij brengt deze kennis mee in de scrum teams en kan dit ook overbrengen op je collega’s. Hierdoor lever je een belangrijke bijdrage aan een stabiele en goed uitbreidbare CRM implementatie.

Zo doe je dat als Functioneel consultant Dynamics CRM bij DNB
In een aantal nauw samenwerkende scrumteams wordt het relatiemanagement van DNB met behulp van Dynamics CRM ondersteund. Doel van de teams is om relatiegegevens veilig en gebruiksvriendelijk toegankelijk te maken, zodat DNB haar wettelijke en andere taken goed kan uitvoeren.

Wat ga je precies doen?
 • Jij zorgt voor het ontwikkelen en uitbreiden van functionaliteit in CRM door gebruik van standaard Dynamics-onderdelen (Configuration, Workflows, JavaScript).
 • Jij lost verstoringen op en test de wijzigingen.
 • Jij ondersteunt eindgebruikers, door het opzetten en toewijzen van rapporten, menu’s en gebruikersrechten en het maken en geven van trainingen.
 • Jij bent in staat om de eisen en wensen van gebruikers te vertalen in eenduidige requirements en doet vervolgens de afstemming van de voorstellen.
 • En je draait mee als volwaardig teamlid in het scrumteam, om met elkaar de dienst CRM verder uit te bouwen.

Hier doe je dat
Je gaat werken in het team Applications Services Corporate bij de divisie ICT, in een van de CRM scrum-teams. Je werkt nauw samen met de gebruikers en de informatiemanagers. Bij ICT staan eigen verantwoordelijkheid, samenwerking, lerende organisatie en klantgerichtheid centraal.

De teams zijn samengesteld uit zowel technische als functionele expertise en kennen Product Owners uit ‘de business’. De eindgebruikers zijn DNB medewerkers in het toezicht en het betalingsverkeer..

Dit breng je mee
Bij DNB werk je met inhoudelijke professionals. De kwaliteit van je collega’s is hoog. Daarom vinden we het belangrijk dat jij klantgericht en kwaliteitsbewust bent. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een resultaatgerichte werkinstelling. Door je klantgerichtheid weet je functionele wensen goed om te zetten in praktische oplossingen. Je hebt inlevingsvermogen in de wereld van eindgebruikers, ICT-ontwikkelaars, technisch beheerders, en de kunst om als spin in het web te zorgen voor communicatie en goede afwegingen in geval van belangentegenstellingen

Waar zijn we verder nog naar op zoek?
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring met Dynamics CRM als consultant, configurator en / of functioneel beheerder.
 • Je hebt een afgeronde HBO-ICT opleiding, bijvoorbeeld richting Business IT & Management of Technische Informatica.
 • Je bent bekend met het werken in een Agile / scrum team.
 • En ervaring met functioneel applicatiebeheer is een pre.

Dit bieden we je
Een 36-urige werkweek - 32 uur kan ook - met werk midden in de financiële en economische actualiteit. Bij een heel diverse, betrouwbare en maatschappelijk betrokken werkgever, die voortdurend inspeelt op de veranderende eisen van onze omgeving. En die doorlopend innoveert. Dit biedt jou volop kansen je verder te verdiepen en nieuwe ervaringen op te doen. In Nederland, maar ook daarbuiten. Het betreft een aanstelling met uitzicht op vast dienstverband.

De overige goede arbeidsvoorwaarden die horen bij deze functie:
 • Een salaris van minimaal € 2.700,-- en maximaal € 4.400,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. De uiteindelijke inschaling is onder meer afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een 13de maand en 8% vakantietoeslag berekend over 13 maanden.
 • Pensioenopbouw op basis van middelloon met voorwaardelijke indexatie. Eigen bijdrage in de premie 6,1%.
 • Een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer.
 • Veel mogelijkheden jezelf door opleiding en training zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Een goede balans tussen je professionele en je privéleven. In deze functie is het mogelijk om 4 dagen van 8 of 9 uur te werken.

Dit allemaal bij een werkgever in hartje Amsterdam, die prima per openbaar vervoer bereikbaar is. Waar je bovendien – afhankelijk van je functie – deels thuis kunt werken en waar we ons werk steeds vaker op een agile manier doen.

Solliciteer nu! Want bijdragen aan financiële stabiliteit en duurzame welvaart… dat is werken bij DNB
Wil jij als Solution Architect werken met impact? Solliciteer dan direct op deze vacature via de 'Solliciteer' button! Als sollicitatie ontvangen we graag een motivatiebrief en je complete cv. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Joppe Boodt (sectiemanager) via 06 3102 8491 of met Mariska Debrichy (recruiter) via 06 3102 8499 / m.debrichy@dnb.nl. We vertellen je graag meer over wat werken bij DNB zo uniek maakt!

Bij de beoordeling van kandidaten gaan wij heel zorgvuldig te werk. Dat vinden wij als betrouwbare werkgever vanzelfsprekend. Tijdens de selectieprocedure vragen we je daarom een e-assessment te maken.

Voor de screeningsprocedure is deze functie ingedeeld in profiel 2a. Dit betekent dat er een justitieel antecedentenonderzoek plaatsvindt. Ook online screening kan onderdeel zijn van het proces. Meer informatie over de screening vind je op de pagina Solliciteren.

Deze vacature is bedoeld om op te solliciteren, niet voor acquisitie.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Mariska Debrichy
Telefoon +31631028499

Vestigingsplaats

Solliciteer